• • •

Straeppa maakt het jou mogelijk om op ieder moment je stijl te veranderen door een andere horlogeband te dragen. Daarom hebben onze Milanese Horlogebanden een Quick Release systeem waardoor je letterlijk binnen een minuut je favoriete horloge een andere uitstraling geeft. De hoge kwaliteit van onze horlogebandjes zorgen voor een stijlvolle uitstraling en optimaal draagcomfort.

Naast de klassieke kleuren zoals zilver, goud, rosé goud en zwart, bieden wij ook unieke kleuren aan zoals bordeaux-rood, paars, roze en licht blauw. Zoek je echt iets unieks? Kies dan het tweekleurige design. Door onze unieke kleurentechnologie zijn wij het enige bedrijf die deze kleuren toepast op roestvrij staal.

Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar waardoor wij altijd constante hoge kwaliteit garanderen. Wij testen de producten uitvoerig voordat we ze inpakken en versturen.
Onze horlogebanden worden gemaakt van hoge kwaliteit roestvrij staal en nylon voor een eerlijke lage prijs.

Dankzij het brede maataanbod van maat 16, 18, 20, 22, en 24mm hebben wij voor bijna alle horloges wel een bandje in onze collectie!

Straeppa
Different mood, Different strap

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

We zijn op werkdagen open tot 21:00 uur.